Zero Waste workshop

2020.01.25. - 14:00

Zero Waste workshop - hulladékcsökkentő varrás újrahasznosított alapanyagokból!

Ha figyelsz a környezetedre, a hulladékcsökkentés és a tudatos vásárlás alaplépés - ehhez pedig hatalmas segítség, ha tudsz varrógépet használni, és létre tudod hozni saját magadnak az alapokat.

Ma már nem alaptudás a varrógéphasználat, pedig hidd el, nem egy nehéz dolog, és egészen meg tudja könnyíteni az életedet, ha megismerkedsz vele!

A workshop során három olyan tárgyból készíthetsz magadnak kezdőkészletet, ami klasszikusan elkészíthető régi anyagokból, és segít, hogy egyre kevesebb szemetet termelj:
~ vászontáskát
~ többféle "zacskót" zöldség - gyümölcs vásárláshoz
~ arctisztító pamacsokat saját textiltárolóval
Ezek mind tartósan használható tárgyak, amiknek a készítése hihetetlenül egyszerű, gyorsan megtanulható, és a rendelkezésünkre álló 4 óra alatt annyit készíthetsz belőlük, amit az alapanyagkészletünk enged - és bőven szoktam készülni hozzávalókkal. ;)

Ez a workshop kezdő és minimális tapasztalattal rendelkező varróknak szól. Akkor is jöhetsz, ha még sosem ültél varrógép előtt, illetve akkor is nyugodtan, ha már van némi gyakorlatod, de bizonytalan vagy, hogyan kezdj bele egy tárgy elkészítésébe, vagy szakmai segítséggel gyakorolnál be valamit.

A renaichance 'zero worries' workshopjai személyre szabott tudást adnak, a te ritmusodban. Itt nincs szorosan meghatározott tematikánk, hanem ahhoz igazodunk, te épp mit szeretnél megtanulni.

Részvételi díj: 2500 Ft
Jegyek elérhetőek a jegy.hu-n vagy a helyszínen.

Jegy.hu elérhetőség: https://www.jegy.hu/program/zero-waste-workshop-hulladekcsokkento-varras-ujrahasznositott-alapanyagokbol-113067